Magaluf - Mallorca

25.04.2017 00:00

I Magaluf på Mallorca finner man et av Spanias beste treninganlegg for friidrett.

Banen er imidlertid blitt såpass slitt i løpet av de få årene den har eksistert, at vi ikke kommer til å anbefale turer hit før banen er renovert. Det er imidlertid mulig å kaste lange kast(også slegge) til faste tider hver dag, med gode kastringer, som gjør det til et ok treningssted for kastere.

Anlegget var helt nytt i 2010 med topp fasiliteter. Fasiliteter for alle øvelser utendørs,  1,4 km gruslagt trasé for terrengløp/oppvarming, 2 mondobelagte bakker på ca. 150m med forskjellig hellning, innendørs sprintbane og styrkerom. Det er også mye utstyr til utlån på banen. Og man vil også kunne få tilgang til et større eksternt styrkerom som ligger mellom banen og hotellet.

 

Hotellet vårt ligger ca. 10 minutters gange fra banen, har store leiligheter med eget kjøkken og separat soverom, en liten, men god buffet og svømmebasseng. Det er også møterom på hotellet som kan brukes av grupper som måtte trenge det.

Det er ca. 100m til stranda fra hotellet og det er en drøy halvtime med rutebuss fra Magaluf til hovedstaden Palma, med alle sine severdigheter.

I november, når det som regel fortsatt er gode treningstemperaturer på Mallorca kan man få full pakke til en ekstremt rimelig penge. En ypperlig mulighet for skoler og klubber som ønsker seg et rimelig treningsopphold i starten på "treningssesongen".

 

 

Her finner du flere bilder fra Magaluf

Tilbake